Persbericht

Nieuwe productlijn Plantronics bevordert werkklimaat GO Telecom neemt nieuwe headsets op in portfolio

Dordrecht, 31 augustus 2011 - Plantronics heeft twee nieuwe series met draadloze DECT-headsets geïntroduceerd: de SAVI Office 700-serie en de CS500-serie. De draadloze headsets zijn voorzien van nieuwe ergonomische vormgeving en hebben een bereik van 120 meter. GO Telecom, exclusief Plantronics Platinum distributeur in de Benelux, biedt de producten per direct aan via het resellerkanaal.

De SAVI Office 700-serie kan gebruikt worden voor oproepen via de desktop of laptop via USB, de mobiele telefoon en de bestaande kantoortelefoon. Door toevoeging van een bluetooth-chip aan het basisstation kan men met één headset drie afzonderlijke apparaten bedienen en beantwoorden. De nieuwe CS500-serie is de lichtste DECT-headset die op de markt verkrijgbaar is. De serie is specifiek ontwikkeld voor gebruik in telefonie-omgevingen en is op bijna ieder telefoontoestel aan te sluiten.

Beide series zijn voorzien van een DECT-bereik van 120 meter en CAT-iq audio breedbandtechnologie, waardoor de headsets overal op kantoor voor telefonie gebruikt kunnen worden. De SAVI Office 700-serie werkt tevens samen met internetapplicaties voor desktopvideo, webinars en Unified Communications (UC).

"Deze twee headset-series zijn een mooie aanvulling op ons productportfolio", zegt Robert van Alphen, Business Unit Manager Voice & UC bij GO Telecom. "Het sterk verbeterde design, het grotere bereik en het perfecte draagcomfort geeft de gebruikers extra vrijheid en de mogelijkheid om meerdere taken gelijktijdig uit te voeren."

Prijzen en beschikbaarheid
De SAVI Office 700 en CS500 serie zijn leverbaar via de geautoriseerde kanalen van GO Telecom met adviesprijzen van ¤ 269,- tot ¤ 329,- (CS500-serie) en ¤ 349,- tot ¤ 389,- (SAVI-serie), exclusief BTW.