Ingezonden persbericht


Persbericht

Libelle lanceert de 'Libelle Groen App'
De leukste adressen voor groen genieten

Hoofddorp, 31 augustus 2011 - Vandaag lanceert Libelle de Libelle Groen App. Op de dag voor de maand september die door het blad is uitgeroepen tot Natuurmaand. Met die app vind je snel en makkelijk de beste adressen waar het goed en groen eten, drinken, slapen en kopen is.

'Het milieu, eco, groen of hoe je het ook noemen wil: het is al jaren hot,' zegt hoofdredacteur Franska Stuy van Libelle. 'Met de Libelle Groen App springen we in op de toenemende behoefte aan duurzaamheid en authenticiteit en dus aan goede groene adressen.'

De app - voor de iPhone - heeft een zeer toegankelijke zoekfunctie en navigatie. Heel eenvoudig vind je de dichtstbijzijnde adressen overzichtelijk weergegeven op een kaart. Je kunt onder andere zoeken op de categorieën eten, slapen, shoppen en agenda.


* EETEN: biologisch of vegetarisch, overal waar je groen en lekker kunt eten en drinken
* SLAPEN: bij de boeer, op een vlot of landgoed en wakker worden in het groen
* SHOPPEN: van supermarkt tot kaasboerderij vooor heerlijk eten, maar ook adressen voor mooie cadeaus of duurzame mode
* AGENDA: groene uitjes en evenemmenten, van bootje varen tot fruitplukken en de boerenmarkt

Naast de beste, door de redactie geselecteerde groene adressen biedt de app ook speciale Libelle-aanbiedingen en kortingen. Meer informatie over de app en de mogelijkheden kun je vinden in de iTunes Store. Libelle's Groen App kost ¤ 0,79. Deze hele maand september besteedt Libelle op verrassende manieren aandacht aan natuur en duurzaamheid. Sanoma Media Netherlands
Sanoma Media is met haar publiekstijdschriften, customer media, televisiezenders, events, websites, mobiele sites, mobiele apps en iPad apps het grootste mediabedrijf in bereik in Nederland. Sinds 29 juli 2011 is Sanoma (67%) eigenaar van SBS Nederland, samen met partner Talpa (33%).

Het portfolio van Sanoma Media bestaat uit meer dan 100 uiteenlopende A-merken waaronder AutoWeek, Donald Duck, delicious., Flow, Kieskeurig.nl, Libelle, Margriet, Net5, NU.nl, Viva, Vrouwonline.nl, SchoolBANK.nl, SBS 6, Startpagina.nl en Veronica magazine.

Sanoma Media is een grensverleggend mediahuis, dat met haar expertise, creativiteit en aansprekende content adverteerders de juiste context biedt om hun doelstelling te realiseren. Met de toevoeging televisie kan nog meer worden ingespeeld op de multimediale behoefte van de consument en de adverteerder. Meer informatie over Sanoma Media Netherlands vind je op www.sanomamedia.nl

Sanoma Media Netherlands B.V. maakt deel uit van Sanoma Media B.V., een divisie van de Sanoma Group, een Europese mediagroep actief in verschillende mediasectoren in twintig landen.

Volg ons op Twitter: twitter.com/sanomamediaNL


Noot voor redacties

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Ingezonden persbericht