Gemeente Best

De Dolfijn weer Zwembad van het jaar?


30-08-2011

De goed bezochte evenementen op het einde van het seizoen waren weer een mooie afsluiting van het zwemseizoen bij openluchtzwembad De Dolfijn. Ook wethouder Ine Meeuwis was bij één van de evenementen aanwezig: zij begeleidde haar hond tijdens Zwem met je hond het zwembad rond. Mensen van De Dolfijn: bedankt voor het, ondanks de koele zomer, weer geweldige zwemseizoen!

Stem De Dolfijn naar de titel Zwembad van het Jaar! Het seizoen van ons openluchtzwembad De Dolfijn is helaas weer afgelopen, maar er is ook goed nieuws! De Dolfijn was vorig jaar provinciewinnaar en is ook dit jaar weer genomineerd voor De Zwembad van het Jaar Verkiezing 2011. Help De Dolfijn naar de titel en breng uw stem uit via www.zwembadvanhetjaar.nl! Stemmen kan ook ú iets opleveren, want u maakt als u stemt direct kans op een reis naar IJsland: naar één van de mooiste zwembaden van de wereld!

De verkiezing gaat om de waardering van de bezoekers van het zwembad: voor klantvriendelijkheid, de prijs-/kwaliteitverhouding, hygiëne en sfeer/ambiance. De Dolfijn dingt ook mee naar de Provincie Award voor de provincie Noord Brabant. De provinciewinnaars met de hoogste gemiddelde scores dingen mee naar de landelijke Gouden Zwembad Award.

Stem vóór 30 oktober!
U kunt stemmen op De Dolfijn tot en met 29 oktober via www.zwembadvanhetjaar.nl.

De Zwembad van het Jaar Verkiezing is een initiatief van Ikzwem.nl in samenwerking met onder meer KNZB, Recron, NPZ/NRZ, Icelandair, Ecamp, Drukland en Variopool. De Zwembad van het Jaar Verkiezing heeft zich dit jaar verbonden aan Het Ronald Mc Donald Kinderfonds.


---