Ingezonden persbericht


Doe mee met het kampioenschap Openluchtbiljarten in Hoorn op 31 augustus!

Biljarten een saaie sport voor oude mannen? Welnee! Biljarten is een gezellige en plezierige sport, geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud.

Eenmaal per jaar vindt op de Roode Steen in Hoorn het openluchtkampioenschap om de Zuiderzeebokaal plaats tijdens één van de Hoornse Woensdagmarkten. Dit jaar wordt dit toernooi gespeeld op woensdag 31 augustus tussen 12.00 en 18.00 uur. Op dit historische plein staan zes biljarts waarop twee toernooien (libre en driebanden) worden gespeeld. Met ingang van dit jaar is er ruimte voor maximaal 80 deelnemers en het leuke aan dit toernooi is dat in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer jeugdspelers, dames en heren tegen elkaar uit kunnen komen.

Vorig jaar waren de weergoden ons niet gunstig gezind, gelukkig hebben wij op het allerlaatste moment kunnen uitwijken naar Biljartvereniging Horna op het Achterom. Om dergelijke problemen dit jaar voor te kunnen zijn heeft de organisatie aansluiting gezocht bij deze vereniging; één van de grootste biljartverenigingen van ons land. Het toernooi gaat dus altijd door, bij droog weer op de Roode Steen en bij slecht weer op een aantal van de 13 biljarts van Horna.

Meedoen kan nog!
Meld je aan door een mailtje te sturen aan info@edithhartog.nl onder vermelding van voor- en achternaam, adresgegevens, vereniging, speelklasse en moyenne. En natuurlijk of u meedoet aan het libre of aan het driebanden.




Ingezonden persbericht