Gemeente Bernheze


verlengd

Kaartjes Kersouwe vrijwilligers Bernheze verlengd

Bokkenrijders trekken natuurtheater vol

Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk-Dinther speelt momenteel de hoofdvoorstelling `Bokkenrijders, de nacht in ...' onder regie van Harold Schraven. Het stuk is speciaal voor De Kersouwe geschreven door de jonge schrijver Lucas de Waard. De gemeente Bernheze heeft haar vrijwilligers gratis toegangskaarten gegeven voor deze voorstelling. Die waren alleen afgelopen weekend geldig. De geldigheid is nu verlengd tot en met 4 september 2011.

Waardering vrijwilligers 2011

In Bernheze wonen ontzettend veel vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor verenigingen en organisaties. Wij faciliteren vrijwilligers in Bernheze onder andere door het aanbieden van een vrijwilligersverzekering. Daarnaast zetten wij ze graag in het zonnetje en bieden ze om de twee jaar een ontspannend samenzijn aan. Vrijdagavond 26 augustus en zondagmiddag 28 augustus 2011 heette wethouder Ad Donkers zo'n 650 vrijwilligers welkom bij de voorstelling. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen op deze bijzondere voorstelling. Aan de vele lokale verenigingen en stichtingen zijn zo'n 1200 kaarten beschikbaar gesteld. Er zijn dus nog 550 kaarten ongebruikt.
Wij willen graag degenen die door omstandigheden de voorstelling niet konden bezoeken, alsnog in de gelegenheid stellen om gebruik te maken van de toegangskaart.

Spektakel met spannend verhaal

Tachtig acteurs zetten hun tanden in de legende van de Bokkenrijders. Het is een ouderwets Kersouwespektakel met een spannend verhaal, gevechten, levende dieren en een uitbundig feest op het toneel. Dus mis het niet.

Komend weekend, vrijdagavond 2 september en zondagmiddag 4 september 2011 zijn er nog twee voorstellingen van `De Bokkenrijders'. U kunt de voorstelling dan gratis bezoeken tegen inlevering van de gratis toegangskaart. Het is raadzaam tijdig aanwezig te zijn, want vol is vol.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35