Gemeente Dongen

Gemeentelijke oorkonde voor Peter Weterings

Publicatiedatum: 23-8-2011

Dhr Weterings ontvangt oorkonde Op zonderdag 28 augustus heeft burgemeester Simone Dirven-van Aalst een gemeentelijke oorkonde uitgereikt aan de heer Peter Weterings. Hij ontvangt de oorkonde als blijk van waardering voor zijn bijzondere en jarenlange verdiensten voor buurtvereniging Noord-Westhoek.

Peter Weterings is al 36 jaar bestuurslid van de buurtvereniging en vervult de functie van secretaris. Daarnaast organiseert hij vele activiteiten voor leden van de buurtvereniging, zoals fietstochten, ouderenreizen naar België voor de seniorleden, activiteiten rondom Koninginnedag, een kinderreis en bonte avonden. Ook onderhield hij contacten met de gemeente over het ophalen van oud papier en organiseerde hij sportieve activiteiten zoals jeu de boules.

Al die jaren is Peter Weterings de constante factor geweest in het bestuur van de buurtvereniging. Ook was en is hij steun en toeverlaat voor de overige jonge bestuursleden. Dankzij de activiteiten die de heer Weterings organiseerde, is Noord-Westhoek een levendige en hechte buurtvereniging.