Tesco investeert 45 miljoen dollar met CA Technologies voor het IT-beheer van de hele groep om klantenervaring te verbeteren

Persbericht van PR Newswire

DITTON PARK, Engeland, August 31, 2011 /PRNewswire/ --

CA Technologiesgaat de wereldwijde IT-infrastructuur van de Tescogroep - waaronder Tesco DotCom, Tesco Bank en Tesco Mobile - beheren en beveiligen.

Tesco heeft CA Technologies uitgekozen voor het beheer en de beveiliging van haar wereldwijde IT-infrastructuur. Deze overeenkomst geldt voor de hele Tescogroep, onder andere voor Tesco Bank, Tesco DotCom en Tesco Mobile, aldus CA Technologies.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20101014/412869)

Binnen deze overeenkomst worden een aantal CA Technologies producten geïmplementeerd, die de prestaties en de successen van de IT-keten zullen verbeteren. Tesco krijgt zo een duidelijker beeld van onder andere het mainframe, de desktopcomputers, servers, netwerken, creditcardtransacties, leveranciers en bestellingen. Met deze investering zal Tesco IT-problemen eenvoudiger kunnen aanpakken, voordat deze nadelige gevolgen hebben voor de dienstverlening.

Producten die geïmplementeerd worden zijn onder andere CA Service Operations Insight
[http://www.ca.com/us/news/Press-Releases/na/2011/CA-Technologies-Deliv ers-Next-generation-Service-Assurance-Solution-to-Help-Improve-Service- Quality.aspx ] (voorheen CA Spectrum Service Assurance), CA SYSVIEW(R) Performance Management
en CA Process Automation.

Mike McNamara, chief information officer van Tesco ligt de investering toe: "Het is de taak van het IT-team om klanten, collega's en leveranciers van dienst te zijn. Onze systeeminfrastructuur dient hierin een ondersteunende rol te spelen. Wij vertrouwen op de software van CA Technologies voor het beheer van onze uitgebreide, wijdverspreide, heterogene infrastructuur. We zijn dan ook verheugd dat onze langdurige samenwerking met CA Technologies haar derde decennium ingaat."

Tesco maakt ook gebruik van CA ecoSoftware. Hiermee kan het bedrijf efficiënter, sneller en meer accuraat emissierapportages maken en kan het beter bijhouden hoe ver het staat met de ambitieuze doelstellingen op het gebied van CO2-reductie.

Bekijk de video http://bit.ly/qKva4O

Volledig persbericht beschikbaar op

http://bit.ly/oWkGCZ

Over CA Technologies

CA Technologies is een producent van software en oplossingen voor IT-management met expertise binnen alle IT-omgevingen, van mainframe en gedistribueerd tot virtueel en cloud. CA Technologies beheert en beveiligt IT-omgevingen en stelt klanten in staat flexibelere IT-diensten te leveren. De innovatieve producten en diensten van CA Technologies verschaffen IT-organisaties het inzicht en de controlemiddelen die essentieel zijn om bedrijven flexibel te laten opereren. De meeste ondernemingen in de Global Fortune 500 vertrouwen op CA Technologies voor het beheer van hun evoluerende IT-ecosystemen. Bezoek voor meer informatie de website van CA Technologies http://www.ca.com.

Volg CA Technologies

- Twitter
- Social Media Pagina - Persberichten - Podcasts

Copyright (c) 2011 CA. Alle rechten voorbehouden. Alle andere handelsmerken, handelsnamen, dienstmerken en logo's waarnaar in deze tekst wordt verwezen, zijn eigendom van hun respectievelijke bedrijven.

CA Technologies

CONTACT: Perscontact: Stephanie Delaey, CA
Technologies,+44(0)1753-242-262, stephanie.delaey@ca.com