Gemeente Westvoorne


Westvoorne aangesloten op de vrijwilligersvacaturebank

(persbericht)

De gemeente Westvoorne is vanaf 1 september 2011 aangesloten op de Vrijwilligersvacaturebank. Een centraal digitaal punt waar vraag en aanbod van vrijwilligers samenkomen.

Zoekt u vrijwilligers of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Ga naar de centrale vrijwilligersvacaturebank via de site www.vrijwilligerscentrale.nl. De medewerkers van de vacaturebank zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 - 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (0181) 47 23 21. Mocht uw organisatie ondersteuning kunnen gebruiken bij het werken met vrijwilligers. Of wilt u meer informatie over het vrijwilligerswerk in de gemeente Westvoorne. Neem dan contact op mevrouw Hollanders, coördinator van de vrijwilligersvacaturebank, via e-mail: a.hollanders@stichting-push.nl.

Westvoorne kent een rijk verenigingsleven waarvoor veel vrijwilligers zich inzetten. Vrijwilligers vormen een belangrijk deel van het sociale weefsel van de samenleving. Mensen die zich inzetten voor een sportvereniging, voor de leefbaarheid van de buurt of die op andere terreinen vrijwillig actief zijn, leveren een onmisbare bijdrage aan de sociale samenhang.

Â