Gemeente Amsterdam stadsdeel Zuid


---

Kindermiddag Dolle Bol

29 augustus 2011

Op woensdag 31 augustus organiseert de ondernemersvereniging Ferdinand Bolstraat voor de tweede keer de kindermiddag `Dolle Bol'. Van 13:00 tot 17:00 uur wordt het winkelgebied omgetoverd tot een echte kinderfantasie wereld.

Wat is er te doen?

Een bezoek brengen aan Kunstcentrum de Appel. Je eigen hoofddeksel of pruik knutselen en je daarna verkleden als hoofdpersoon uit een beeldroman? Voor een dag trouwen met je knuffel, je vriendje van school of je moeder? Dit en nog veel meer kan tijdens 'Dolle Bol'.

Op drie locaties verdeeld over de hele Ferdinand Bolstraat worden activiteiten georganiseerd. De flaneerdames en accordeonist zorgen voor een vrolijke noot. Daarnaast zetten ook de ondernemers speciale Dolle Bol acties op touw.

Banketbakker Abel

Ook banketbakker Abel (Siemon de Jong) is tijdens 'Dolle Bol' present. Jonge bezoekers kunnen door hem een échte Abel-tatoeage laten plakken. Banketbakker Abel is bekend van het populaire tv- programma 'Taarten van Abel' waarin hij openhartige gesprekken met kinderen voert, terwijl ze samen een bijzondere taart voor een speciaal persoon bouwen.

Gratis deelname

Deelname aan 'Dolle Bol' is gratis. Omdat de ondernemersvereniging Ferdinand Bolstraat de lokale Kinderboerderij De Pijp een warm hart toedraagt, heeft zij besloten het evenement te koppelen aan een inzamelingsactie voor deze organisatie. Voor het goede doel worden onder andere doosjes met stoepkrijt verkocht. Uiteraard kun je ook een losse donatie geven.

Kindermiddag 'Dolle Bol'


* Woensdag 31 augustus 2011

* 13.00 - 17.00 uur

* Ferdinand Bolstraat

---