FloraHolland


OrchideeënPlaza en najaarsproducten vullen presentatieruimte

FLORAHOLLAND (25 augustus 2011) - Na de vakanties is er weer ruimte voor nieuwe planten in huis. Zo ook in de presentatieruimte van FloraHolland Connect. U vindt hier nu seizoensproducten zoals bol en stam chrysanten, balkon en terras planten, perkgoed en producten die jaarrond leverbaar zijn. Voor een volledige presentatie van de kijk en vergelijk producten en bedrijfspresentaties voor de komende periode klikt u hier. Ook vullen volgende week woensdag de Orchideeen met hun kwekers de presentatieruimte van FloraHolland Connect in Naaldwijk.

OrchideeënPlaza
Diverse kwekers halen op woensdag 31 augustus alles uit de kas(t) en presenteren een divers assortiment potorchideeën. Groot, klein, gekleurd of wit u vindt ze in alle soorten en maten. U kunt het aanwezige aanbod op zowel korte als lange termijn direct bestellen. Kijk en vergelijk en maak kennis met de aanvoerder achter het product.

Plant van der maand
De kamerplant van de maand september is de Aglaonema en in oktober wordt deze opgevolgd door de Cambria. De kamerplant van de maand staat altijd met een eigen presentatie in de presentatieruimte van zowel Aalsmeer als Naaldwijk.

Ook worden de tuinplanten elke maand in de spotlights gezet door Plant Publicity Holland met de consumentencampagne Colour you life. Voor september zijn er diverse planten per land uitgeroepen als de Plant van de maand:

- Thuja - NL

- Malus, Prunus - UK

- Vitus - Fr

Meer informatie?
Meer informatie over de verschillende promotiediensten van FloraHolland Connect? kijk dan op
www.floraholland.com (inkopen>bemiddelen>promotiediensten) voor een actueel en compleet overzicht van alle diensten. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze presentatieruimte in Naaldwijk en Aalsmeer. De presentatieruimte is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Aalsmeer is op vrijdag tot 16.00 uur geopend. Meer informatie over onze dienstverlening of de presentaties kunt u opvragen bij FloraHolland Connect Info via T 0174 63 5555 of T 0297 39 38 88. Of stuur een e-mail naar connectinfo@floraholland.nl

Bron: Bloemen Bureau Holland