Gemeente Helden

Uitnodiging dorpsgesprek over toekomst centrum Panningen: 31 augustus 2011

Tweede dorpsgesprek op 31 augustus
Uitnodiging dorpsgesprek over toekomst centrum Panningen

De Structuurvisie Centrum Panningen 2020 geeft de toekomstige ontwikkelrichting van het centrum weer en biedt handvatten om de ambitie van regionaal koopcentrum waar te kunnen blijven maken. Aan dit document wordt momenteel stevig gewerkt door betrokken partijen. De gemeenteraad stelt naar verwachting in oktober 2011 de Structuurvisie Centrum Panningen 2020 definitief vast.

Maar voor het zover is, kunnen de inwoners en ondernemers van Panningen en andere geïnteresseerden tijdens een tweede dorpsgesprek meepraten over deze plannen.

Bij het eerste dorpsgesprek op 12 mei gaven de 140 aanwezige bewoners, lokale ondernemers, bezoekers en ontwikkelaars hun reacties, wensen en ideeën weer op de ambitie en de hoofdkeuzes van de structuurvisie. De uitkomsten van deze eerste bijeenkomst zijn meegenomen in de concept Structuurvisie Centrum Panningen 2020. Deze concept Structuurvisie presenteren wordt gepresenteerd in het tweede dorpsgesprek.

Tijdens de presentatie van de concept Structuurvisie kunt u uw reactie geven en is er vanzelfsprekend de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wij horen graag uw ideeën, wensen en reacties.

U bent van harte welkom op woensdagavond 31 augustus 2011 in Dok6 in Panningen. Ontvangst met koffie en thee vanaf 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur.