Ingezonden persbericht


Persbericht

Jan Pool geeft Bijbelstudies

tijdens vakantieweek

Tijdens de zomervakantie van 13 tot en met 20 augustus geeft senior voorganger van Shelter Haarlem Jan Pool bijna dagelijks een Bijbelstudie over 'Rust de Heilige Geest op jouw leven?´ Verder deze week: jongerenweek Royal Adventure, concert Ralph van Manen, optreden Matthijs Vlaardingerbroek, gebedshuis van European House of Prayer (Ehop) en in het weekend een trainings- en onderwijsavond met Jan Zijlstra. De vakantieweek wordt georganiseerd op vakantiepark De Betteld te Zelhem, vlakbij Doetinchem.

Jan Pool spreekt al jaren vanuit zijn hart en brengt herkenbare Bijbelse Thema´s als ´Intimiteit met Jezus´ en ´Het Vaderhart van God´ dichtbij de mensen. Jan vertelt over het thema: ,,Wanneer u wilt weten of de Heilige Geest op u rust, dan zult u moeten weten hoe u kunt zien dat de Heilige Geest op iemands leven rust, dan zult u moeten weten wat de Heilige Geest allemaal doet in uw leven.´´

Op dinsdag 16 augustus geeft gospelartiest Ralph van Manen om 20.00 uur een concert. Al jarenlang brengt Ralph diverse live- en studioalbums uit. Samen met zijn band treedt hij veelvuldig op op diverse concertpodia en muziekevenementen. uitgebracht met Engels- en Nederlandstalige praise- en worshipmuziek.

Matthijs Vlaardingerbroek verzorgt een avondvullend programma op donderdag 18 augustus om 20.00 uur. Matthijs is inspirator, gastspreker, presentator en entertainer. Hij gebruikt buikspreken, goochelen, verhalen en humor om Bijbelse waarheden op een creatieve en interactieve manier over te brengen.

Voor jongeren heeft jongerenspreker en -leider Martin Koornstra voor De Betteld het nieuwe programma Royal Adventure opgezet. Tijdens deze vakantieweek worden jongeren van 12 - 22 jaar een stap verder geholpen in hun persoonlijke relatie met Jezus. Op het programma staan een mega openingsspel, sport, jongerenbijbelstudies, GPS-speurtocht, talentenjacht, veel aanbidding, film en nog veel meer. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich vermaken in de kinderclub.

Verder organiseert Camps4Kids deze week een op het park een kinderkamp. Dit wordt een heerlijke week voor kinderen waarin ze veel van God leren en tegelijkertijd samen veel lol hebben. Kijk voor meer info en opgave op www.camps4kids.nl

In het weekend van 20 - 21 augustus komt Jan Zijlstra naar De Betteld voor een trainings- en onderwijsavond. Zondagavond sluit hij af met een dienst waarin hij bidt voor zieken. Jan Zijlstra houdt sinds 1998 reddings- en genezingsdiensten waar het evangelie van reddende en genezende kracht van Jezus Christus wordt gepredikt.

Meer informatie over deze vakantieweek en dit weekend met Jan Zijlstra kan worden gevonden op www.betteld.nl. Verder kunnen geïnteresseerden hier online een vakantie boeken.

Einde persbericht