Ingezonden persbericht


HIGHLIGHT

()

DEZE VRIJDAG EN ZATERDAG IN
THE GRAHAM NORTON SHOW OM 22.10 UUR:
STANLEY TUCCI, BRUNO MARS & LIAM NEESON

()

Stanley Tucci praat over zijn rol als homoseksueel, Miriam Margolyes onthult dat ze misschien wel de eerste vloekende persoon is geweest op de televisie, Jimmy Carr zegt dat hij houdt van live-uitzendingen en Bruno Mars praat over Elvis

Liam Neeson vertelt over vechten en pedicures, Bradley Cooper vertelt over zijn bezoekjes aan de sportschool, Stephen Merchant vertelt over zijn gespierde lichaam, Jo Brand wijdt uit over handtekening jagers en Blue praat over het Eurovisie Songfestival

Deze week wordt Graham op vrijdagavond vergezeld door acteur Stanley Tucci (The Devil Wears Prada, The Lovely Bones), Harry Potter actrice Miriam Margolyes, komiek Jimmy Carr en Grammy-award winnaar en singer-songwriter Bruno Mars. Op zaterdagavond is de sofa gevuld met Hollywood ster Liam Neeson (Schindlerslist, Love Actually), 'Hangover' ster Bradley Cooper, komiek Stephen Merchant, actrice en schrijfster Jo Brand en popband Blue.

Vrijdagavond
In de show op vrijdag praat Stanley Tucci over zijn carrière: "Ik wil een leuke tijd hebben tijdens het maken van een film. Ik neem het acteren serieus, maar het moet wel leuk blijven. Als je jezelf te serieus neemt is het dodelijk."

Graham complimenteert Stanley over zijn rol in de film 'Devils wears Prada'. Dat hij zich, als hetero, heeft laten strikken om een homo te spelen vindt Graham geweldig. Stanley zegt: "Ik weet het. Het is raar en ik weet niet waarom, misschien is er een afstand of objectiviteit die een homoseksuele man niet zou hebben." Stanley onthult dat Graham ook een kans maakte voor een rol als homo en zegt: "Het was echt de keus tussen ons twee." Waarop Graham teruggrapt: "Ik zou echt mijn best doen, ik heb mijn hele leven gehad om me voor te bereiden op die rol."

Miriam denkt dat ze wel weet waarom Stanley zo goed is in het spelen van een homo: "Jij bent geen homo en mensen die niet homo zijn, zijn vaak beter in het spelen van een homo dan mensen die het wel zijn." Ze legt uit: "Ik houd er niet van om een lesbische te spelen. Ik ben lesbisch, maar ik vind het vreselijk om vrouwen te kussen op het podium omdat ik niet wil dat ze denken dat ik hen leuk vindt. "

Op de set van Harry Potter moest Miriam haar best doen om zich te gedragen op de set, ze vertelt: "Ik moest heel voorzichtig zijn. Ik moest betalen voor elke keer dat ik vloekte. Echt waar, het Wereld Natuur Fonds deed het erg goed dat jaar." Ze onthult ook dat ze de eerste persoon is geweest die een scheldwoord op de televisie heeft gezegd. "Ik zei het 'F' woord tijdens de University Challenge toen ik een vraag verkeerd beantwoorde. Het werd er uit gepiept."

Jimmy praat over vloeken en over zijn show '10 O'clock Live': "Het is echt live, dus ze kunnen je niet stoppen als je iets verkeerds zegt, achteraf zeggen ze dan wat je beter niet hadden kunnen zeggen tijdens de show. Het is iets vreemds, alsof je aan de rand van een klif staat en denkt dat je er af zou kunnen springen. Ik zou het niet doen, want ik ben niet suïcidaal, maar ik zou het kunnen denken en doen. Dat is wat live televisie is, ik kan nu iets zeggen waarmee mijn carrière kan eindigen."

Bruno sluit zich aan bij het gesprek en vertelt over zijn liefde voor het uitvoeren van imitaties van Elvis toen hij nog maar 4 jaar oud was: "Het was the real deal. Ik had boekingen en verscheen in Honeymoons in Vegas," en grapt: "Ik ben nog steeds beschikbaar voor bruiloften en bar mitswa."

Zaterdagavond
Acteur Liam Neeson praat op zaterdag over zijn rol als actieheld en zegt: "Ik had gedacht dat de film 'Taken' gelijk zou uitkomen op video, maar het was een succes en ik krijg nu veel actie scripts binnen. Van mijn 9e tot mijn 16e jaar heb ik gebokst, ik houd ervan om mijn eigen gevechten te doen. Ik doe niet mijn eigen stunts natuurlijk, maar ik doe wel mijn eigen gevechten, ik hou van dat soort dingen."

Maar Liam doet nog meer zelf. Zo onthult hij zijn beauty geheim, wat nogal verrassend is voor een actieheld: "Ik heb pedicures ontdekt. Mijn vrouw en mijn schoonmoeder hadden een pedicure gehad en toen dacht ik: misschien moet ik dat eens proberen." Hij vertelt dat hij laatst nog bij de pedicure is geweest en dat het een uitkomst is voor zijn rol in Clash of the Titans II waarin hij sandalen moet dragen.

Over zijn rol in The Hangover vertelt Bradley: "Ik had echt een baan nodig, no one had to pitch it to me." En voegt toe, "ik wist niet zo goed wat voor soort film het zou worden als een Chinese man uit een kast springt en zijn geslachtsdeel op je schouder legt." Hij vertelt: "Ken (Jeong) kwam met het idee om naakt te ontbijten, na 35 takes werd het erg intiem met zijn zaakje. Ik was ook bezorgd over waar mijn hand terecht zou komen."

Stephen praat over het feit dat hij wat breder en sterker is geworden: "Ik ga voornamelijk naar de sportschool om het uit te proberen en om in leven te blijven, maar het is slecht maar een kwestie van tijd voordat Daniel Craig de rol van James Bond aan mij doorgeeft."

Bradley vertelt dat hij ook naar de sportschool gaat en onthult: "Ik ben een man die altijd twee handdoeken gebruikt. Ik draag een handdoek als ik de douche in ga en ik neem een ander mee terug."

Jo haar nieuwe boek wordt aangekondigd als haar 'final volume', en zegt: "Ik wil nooit meer een boek schrijven." Ze vertelt over een van haar anekdotes uit haar boek: "ik was aan het bevallen van mijn eerste dochter, ik lag daar met mijn benen wijd en een van de artsen kwam binnen en vroeg mij om een handtekening. Ik zei: 'Als je vijf minuten wacht zal zij ook handtekening geven."

Blue treedt op met het nummer 'I can' waarmee ze uitkwamen op het Eurovisie Songfestival.

The Graham Norton Show is iedere vrijdag en zaterdag om 22.10 te zien bij Comedy Central


Ingezonden persbericht