Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

twintigduizend bezoekers verwacht

---

Zesde editie Loveland Festival: twintigduizend bezoekers verwacht

3 augustus 2011

Op zaterdag 13 augustus 2011 van 10.00 uur tot 23.00 uur vindt de zesde editie van het Loveland festival plaats.

Podium op Loveland festival

Dit muziek- en dansfestival, dat ook dit jaar circa twintigduizend bezoekers verwacht, biedt ruimte aan acht podia waarop zeventig artiesten zullen optreden. Daarnaast zullen er activiteiten op het water plaatsvinden. De locatie is ook dit jaar het buitenterrein van het Sloterparkbad en een deel van het Sloterpark.

Overlastbeperkende maatregelen

Om geluids- en parkeeroverlast voor omwonenden tot een minimum te beperken heeft de organisator in samenwerking met het stadsdeel diverse maatregelen genomen. Deze maatregelen hebben betrekking op onder andere parkeren, geluidsoverlast en afvalverwerking. Hierover zijn omwonenden per brief door de organisator van het festival geïnformeerd.

Klachten

Voor eventuele klachten over geluids- en parkeeroverlast op de festivaldag zelf kunnen bewoners tussen 9.00 uur en 24.00 uur bellen met 14020, het telefoonnummer van de gemeente. De klacht wordt dan direct in behandeling genomen.

Openbaar vervoer

Bezoekers worden geadviseerd met openbaar vervoer naar het festival te komen. Tussen station Sloterdijk en het festivalterrein rijden pendelbussen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het festival, de locatie of wilt u kaarten kopen? Ga dan naar de website van de organisator.

Op deze pagina

Overlastbeperkende maatregelen
Klachten
Openbaar vervoer
Meer informatie

Downloads

Brief van de organisator aan buurtbewoners (PDF)

Links

Officiële website Loveland Festival

---