Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 30 mei 2011

NIEUWE SEIZOENEN ENTOURAGE BIJ BNN

THE BOYS ARE BACK!

Vince zit in de shit. Na een geflopte film op het Film Festival in Cannes weet hij niet meer waar hij het zoeken moet. De oplossing: heel hard wegrennen. Samen met vriend Turtle trekt hij zich terug op een strand in Mexico, maar manager Eric is vastbesloten hem weer aan de top te krijgen. Na een aanbod voor een rol in een gegarandeerde kaskraker proberen Drama en Eric met man en macht Vince terug naar L.A. te krijgen. De serie Entourage is terug bij BNN! Seizoen vijf, zes en zeven van Entourage zijn vanaf maandag 6 juni elke werkdag om 19.55 uur te zien bij BNN op 3.

Naast Vince krabbelt zijn entourage ook op. Eric ontwikkelt zich in zijn rol als manager, Drama kan zich van zijn beste kant laten zien als acteur en Turtle heeft
- eindelijk - succes bij de meisjes. En ook dit seizoen laat Ari Gold, Vince zijn aggressive high-empowered agent, zich van zijn allerbeste kant zien: 'Let's Hug It Out Bitch!'.

Entourage is de hitserie van producent Mark Wahlberg en deels gebaseerd op zijn eigen ervaringen. De serie neemt de wereld van acteur Vincent Chase en zijn drie vrienden uit Queens op de hak. Een jonge succesvolle acteur met het leven aan zijn voeten en zijn entourage: manager Eric (Kevin Connolly), half broer Drama (Kevin Dillon) en partymaat Turtle (Jerry Ferrara). Jeremy Piven speelt Ari, Vince's agent.