ICT Automatisering NV

PERSBERICHT

Barendrecht, 30 mei 2011

DIVIDENDVOORSTEL ICT GOEDGEKEURD

ICT Automatisering N.V. (ICT) maakt bekend dat tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) alle voorstellen zijn aangenomen.

De AVA heeft, overeenkomstig het dividendvoorstel, uitkering van een contant dividend van ¤ 0,29 per aandeel over het boekjaar 2010 goedgekeurd. Het bedrag van de dividenduitkering komt overeen met 40% van de winst na belasting per aandeel. Per 29 juni 2011 zal, na aftrek van dividendbelasting, het dividend betaalbaar worden gesteld.

Tevens heeft de AVA, voor een periode van 18 maanden, machtiging verleend aan de Raad van Bestuur om eigen aandelen in te kopen en machtiging verleend aan de Raad van Bestuur tot uitgifte van gewone aandelen. Deze laatste bevoegdheid is - zoals bij beursfondsen gebruikelijk is - beperkt tot 10% van de uitstaande gewone aandelen ten tijde van de machtiging, welk percentage wordt verhoogd tot 20% in geval van fusie of acquisitie. Daarnaast is een voorstel tot statutenwijziging aangenomen, deze statutenwijziging heeft met name betrekking op een aanpassing van de statuten aan nieuwe re­cente wetgeving.

Tot slot heeft de AVA ingestemd met een wijziging in de samenstelling van de Raad van Commissarissen. In de vergadering werd zowel de heer Th.J. van der Raadt als de heer F. Froeschl benoemd tot commissaris.

Naast de nieuw benoemde commissarissen bestaat de Raad van Commissarissen nu uit de heer B.F. Kostwinder en de heer J.A. Sinoo.

De AVA heeft kennisgenomen van de voorgenomen benoeming van de heer C. d'Agnolo tot lid van de Raad van Bestuur van de vennootschap.

Tijdens de AVA is tevens een toelichting gegeven op de strategische herijking van ICT.

De gehele presentatie is te vinden op www.ict.nl.

/ / / / / / / /