Tilburgse jongeren klagen de politiek aan


Tilburg, 20110525 -- Graag nodigen wij alle jonge Tilburgers, en alle oude Tilburgers die zich jong voelen, uit om op maandag 30 mei aanstaande in Popcentrum 013 te Tilburg vanaf 1930h met ons in debat te gaan over jongeren en politiek.

Na het succesvolle jongerendebat ‘Praatjesmakers vs. Zakkenvullers’ van vorig jaar, willen wij dit jaar opnieuw in debat met politici. In onze ogen hebben de politici vorig jaar een aantal loze beloften gedaan. Vandaar dat wij hen aanklagen voor de kwaliteit van ons onderwijs, onze steeds beperkter wordende kansen op de arbeidsmarkt en andere zaken die voor jongeren belangrijk zijn. Aan het eind van de avond zal er een oordeel geveld worden, en zal de uitspraak worden gedaan door de twee aanwezige rechters, waaronder Prof. Dr. Maurits Barendrecht van de Universiteit van Tilburg. De gespreksleiding is in handen van professioneel debater Richard Engelfriet (bekend van het boek ‘Hoe vang ik een rat’).

Voor het publiek is er ook de mogelijkheid om hun ei kwijt te kunnen, dus heeft u iets te zeggen over de landelijke politiek, schroom niet, en kom 30 mei aanstaande naar Popcentrum 013!

Coverband Floor Zero zorgt voor de muzikale omlijsting van de avond.

Benieuwd naar het eindoordeel? Zouden de politici schuldig worden bevonden?

We zien jullie 30 mei 2011 in de grote zaal van Popcentrum 013!

Wie?: P.I.T. Tilburg + Nederlandse politici

Wat?: Een debat waarin Tilburgse jongeren de politiek aanklagen

Waar?: Popcentrum 013, Grote Zaal, Veemarktstraat 44 Tilburg

Wanneer?: Maandag 30 mei 2011

Hoe laat?: Vanaf 19:00 uur deuren open, vanaf 19:30 uur het debat!





P.I.T. Tilburg