Gemeente Oldebroek

De concept Toekomstvisie Oldebroek 2030 is klaar!

Na de dorpsgesprekken over de toekomstvisie en de avond over verschillende scenario's, is nu de concept Toekomstvisie 2030 gereed. Op 9 juni wordt deze besproken in de openbare vergadering van de raadsbrede commissie Bestuur en Veiligheid. Een ieder kan daar gebruik maken van het spreekrecht.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is de aftrap gegeven voor het project Toekomstvisie Oldebroek 2030. Daarna zijn inwoners en organisaties intensief betrokken bij de voorbereiding, tijdens dorpsgesprekken en verschillende andere overleggen en debatten. Ook zijn er scenario's gemaakt. Daarover is gestemd door inwoners op een 'gemeenteavond' op 18 april. Op basis van alle verzamelde informatie en opvattingen is de concept toekomstvisie opgesteld. De concept toekomstvisie is te lezen op www.oldebroek2030.nl.

Commissie- en raadsbehandeling
De raadsbrede commissie Bestuur en Veiligheid bespreekt de concept toekomstvisie op donderdag 9 juni, aanvang 19.30 uur, in de raadszaal van het gemeentehuis. Aanmelden voor spreekrecht kan uiterlijk tot en met dinsdag 7 juni, bij voorkeur per e-mail: griffie@oldebroek.nl of telefonisch: (0525) 638228. De vaststelling van de toekomstvisie door de gemeenteraad is op dinsdag 28 juni 2011, aanvang 19.30 uur.


Zie het origineel

© gemeente Oldebroek - Laatst gewijzigd 30-05-2011