Gemeente Duiven

Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw A.G. (Annette) van Hummel - van Huet

----------
Op vrijdag 27 mei 2011 ontving mevrouw A.G. (Annette) van Hummel - van Huet uit handen van burgemeester Henk Zomerdijk een Koninklijke Onderscheiding.

Zij is door Hare Majesteit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De onderscheiding werd uitgereikt tijdens het schuttersfeest van Het Gilde St. Remigius in het CCOG. Mevrouw Van Hummel - Van Huet is al meer dan 40 jaar lid van deze vereniging. Zij is onderscheiden voor al haar activiteiten.

In 1968 werd mevrouw Annette van Hummel - van Huet lid van Het Gilde. Zij is een zeer actief lid, binnen Het Gilde is zij al meer dan 25 jaar bestuurslid. Zij is een loyaal en een betrokken persoon binnen de vereniging.
Verder staat zij bekend om haar enorme betrokkenheid op sociaal en maatschappelijk niveau. Altijd klaar staan voor haar medemens is haar devies.

Ook is zij werkzaam bij stichting Zozijn, tegelijk doet zij ook vrijwilligerswerk voor Zozijn. Zij is zeer begaan met mensen met een verstandelijke beperking. Zij helpt met als doelstelling haar "maatje" zo optimaal mogelijk te laten functioneren in onze maatschappij.

Mevrouw Annette van Hummel - van Huet is voor Het Gilde St. Remigius een niet weg te denken persoon, een voorbeeld voor anderen.