Dura Vermeer

Den Haag - 30 mei 2011

Hoogste punt studentenhuisvesting De Klok Den Haag

De bouw van studentenhuisvesting De Klok in Den Haag heeft het hoogste punt bereikt. De Klok is een project van Dura Vermeer Bouw Leidschendam, Vestia en ASR Vastgoed Ontwikkeling in samenwerking met de Universiteit Leiden en de gemeente Den Haag.

Het storten van het beton op het dak van De Klok luidde de laatste fase van de bouw in. In een korte toespraak sprak Rob Steijn, directeur Dura Vermeer Bouw Leidschendam, zich positief uit over de drive van alle partners om dit ambitieuze project haalbaar te maken: "Een dergelijke projectorganisatie en hoog bouwtempo heb ik nog niet eerder meegemaakt. Samen met alle partners hebben we het project zowel financieel als in tijd haalbaar gemaakt."

De Klok
Eind 2010 is begonnen met de bouw van De Klok. Op de hoek van de Waldorpstraat en de Rijswijkseweg komen 113 zelfstandige woningen, 65 kamers en een gemeenschappelijke ruimte. Hier wonen straks studenten van het Leiden University College The Hague. Het gebouw is ontworpen door Dick van Gameren Architecten en wordt naar verwachting medio augustus 2011 opgeleverd.

---