Dura Vermeer

Rotterdam - 30 mei 2011

Verkoop woningen De Abeel Rotterdam gestart

De verkoop is gestart van De Abeel te Rotterdam-Hillegersberg, een project van Dura Vermeer Bouw Rotterdam en VISADE. Tot 25 juni 2011 kunnen belangstellenden zich inschrijven voor één van de PCS-koopwoningen.

VISADE en Dura Vermeer bouw Rotterdam hebben op het voormalige korfbalterrein van SKC aan de Abeelweg een uniek woningbouwplan `De Abeel' ontwikkeld. Op de locatie, omgeven met veel groen en water (singels), worden op eigen terrein 24 twee-onder-één-kap woningen en 4 vrijstaande woningen in een jaren 30 architectuur gebouwd. De Abeel kenmerkt zich door de fraaie architectuur, de unieke locatie en de ruime tuinen welke allen aan water grenzen.

Unieke ligging
De belangstelling voor het project `De Abeel' is groot, mede vanwege de unieke ligging, het privékarakter van zowel het eigen binnengebied als de grote achtertuinen, allen grenzend aan water en de kleinschalige opzet. Alle woningen (in vier typen) zijn voorzien van een grote woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, badkamer en ruime vrij indeelbare zolder. Daarnaast zijn op de ruime kavels vanaf circa 250 m2 een garage/berging en voldoende eigen parkeerplaatsen. De woningen zijn op persoonlijke woonsituatie aanpasbaar en kunnen worden vergroot door diverse optionele uitbreidingen.
De VON-prijzen zijn vanaf 367.500,- euro voor een twee-onder-één-kap woning tot vanaf
574.500,- euro voor een vrijstaande woning op kavels vanaf ca. 500 m2!!

Planning
Direct na de bouwvak wordt er gestart met het bouwrijp maken van de locatie. Nadat de bouwvergunning onherroepelijk is geworden en tenminste 70% van de woningen zijn verkocht start PCS Holland House (een samenwerking tussen Dura Vermeer Bouw Rotterdam en Dura Vermeer Bouw Leidschendam) met de bouw van de woningen. Naar verwachting zal dat eind 2011/ begin 2012 zijn.