Syntens

India is een van de snelst opkomende economieën ter wereld. Zelfs tijdens de economische crisis groeide de economie in dit land enorm. Met een rap opkomende middenklasse in een land dat ruim 1 miljard inwoners kent, liggen er dan ook veel mogelijkheden voor MKB ondernemers.

Daarom organiseert Syntens voor ondernemers een introductiebijeenkomst over ondernemen in India. Innovatieadviseur Ron Rosbak van Syntens en Roel Mangus van Go India geven u een introductie op het land, de economie en cultuur. Er wordt behandeld welke kansen er liggen voor Nederlandse ondernemers, welke uitdagingen en risicoâs een rol spelen wanneer je in het buitenland zaken gaat doen en hoe je als ondernemer de kans op succes in India kunt vergroten.

Zowel ondernemers die nog geen zaken doen in India als ondernemers die daar al wel stappen in hebben genomen kunnen deelnemen. Doel is om kennis te maken met ondernemen in Inda, zoveel mogelijk van elkaar te leren, vooroordelen weg te nemen en u handvatten aan te reiken waarmee u uw business in India kunt optimaliseren.

Go India biedt u ook de mogelijkheid om na deze bijeenkomst gebruik te maken van een door hen ontwikkelde quickscan. Tijdens dit adviesgesprek wordt dieper ingegaan op mogelijkheden die ondernemen in India voor uw bedrijf kan bieden. Ook kunnen de innovatieadviseurs van Syntens u adviseren over innovatie en ondernemerschap.

Aanmelden voor deze gratis bijeenkomst kan bij Syntens Breda, telefoonnummer 088 â 444 0552 of per mail via breda@syntens.nl

Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers
Syntens is er voor ondernemend Nederland. Dankzij een groot netwerk van MKB-ondernemers, innovatie-experts, kennisinstellingen, brancheorganisaties en overheidsinstanties is Syntens in staat de juiste verbindingen te leggen om innovatie te stimuleren en versnellen. We hebben zoân 250 innovatieadviseurs in alle regioâs, die MKB-ondernemers helpen door advies en inspiratie. Dit doen we veelal kosteloos, dankzij het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.
Meer informatie? Ga naar www.syntens.nl

Syntens, nieuwe verbinding, nieuwe business

Go India
Go India is gespecialiseerd in het ontwikkelen van handelsallianties tussen India en Europa. Als onafhankelijk consultancybureau ondersteunt Go India organisaties bij het maken van strategische keuzes waarmee ondernemen in India een succes wordt. GO India is de juiste partner bij het identificeren van mogelijkheden en het overbruggen van risicoâs en uitdagingen op de weg naar succes. Het team van Go India bestaat uit locale en internationale meertalige experts met kennis van verschillende markten en vakgebieden en zijn in staat uw doelen te vertalen naar de Indiase markt.

Meer informatie? Ga naar www.go-india.nl

Â