NVLF



---

30 mei 2011
Vakgebied

Branco van Dantzigprijs 2011

Tiende uitreiking tijdens NVLF-congres.

De organisatie van de Branco van Dantzigprijs 2011 roept op tot het nomineren van kandidaten die in aanmerking komen voor de Branco van Dantzigprijs 2011.
Deze onderscheiding heeft tot doel om de kwaliteit van de logopedie in Nederland in de ruimste zin van het woord te bevorderen.

De Branco van Dantzigprijs wordt op 18 november 2011, tijdens het NVLF-congres, feestelijk uitgereikt aan één of een groep gediplomeerde logopedisten die een uitzonderlijk verdienstelijke bijdrage heeft / hebben geleverd aan de vakinhoudelijke verbreding en verdieping van de logopedie.
De onderscheiding, een oorkonde en een geldbedrag, wordt dit jaar voor de tiende keer uitgeloofd. De prijs draagt de naam van de logopediste Branco van Dantzig. In de jaren dertig heeft zij voor de logopedie een vooraanstaande rol gespeeld.
In 1993 is de prijs voor het eerst toegekend.

Diegenen die vanwege het nomineren van kandidaten suggesties willen doen, zijn eveneens uitgenodigd om schriftelijk te reageren. De organisatie neemt inzendingen tot 15 augustus 2011 in ontvangst.

Het reglement voor het nomineren van kandidaten kunt u vinden op: www.nvlf.nl onder `de NVLF / de vereniging / Branco van Dantzigpijs'.

Uw inzending kunt u richten aan:
NVLF / organisatie Branco van Dantzigprijs 2011 t.a.v. Marjolein Coppens
Postbus 75
3440 AB WOERDEN