AyDo water maakt van riool- en vervuild water drinkwater

Persbericht van ForYou Media BV

30 mei 2011, Heesch

AyDo Water maakt vervuild water drinkbaar en filtert olie uit water. Ook zou het een goede oplossing bieden voor het ongezuiverde rioolwater wat sinds afgelopen vrijdag de Westerschelde instroomt. Het AyDo Water zou de Westerschelde kunnen zuiveren en zo het probleem kunnen oplossen, en zou zelfs van rioolwater drinkwater kunnen maken, wat nog uitermate goed smaakt, leuk om het zelf ook eens te proberen.

"Onze planeet is vies en nu hebben we een oplossing om het goed te kunnen maken", zegt Ayhan Doyuk. Zijn missie is het schoonmaken van de wereld. Hij zegt dat zijn AyDo Water hiervoor kan zorgen. Alle producten van AyDo zijn gebaseerd op AquaElix, zuiver water dat met de behandeling van Doyuk tot een revolutionair product is gemaakt. De hoofdeigenschap is dat het hydrocarbonaatvervuiling elimineert en omzet in bio-voeding en vetzuren. En er vindt een inkapseling plaats van alle anorganische vervuiling. Het resultaat? De vervuilende stoffen worden onschadelijk gemaakt. Het water is rijk aan mineralen en bevat geen chemicaliën. Water is volgens Doyuk het sterkste element om alles schoon te maken. Water is overal om ons heen en kan gebruikt worden om schoon te maken. Hij heeft 30 jaar gewerkt aan zijn onderzoek naar het AyDo Water. Het was een lang en moeilijk onderzoek. Nu hij klaar is met zijn onderzoek hoopt hij snel te kunnen beginnen met het schoonmaken van onze planeet. Hij heeft zijn service al aangeboden aan Japan na de ramp in de kerncentrale Fukushima, zijn technologie zou daar goed van pas komen.

Om zijn 'wonder water' bekend te maken en iedereen van zijn kracht te overtuigen geeft hij presentaties over de hele wereld. De alchemist legt in zijn presentaties uit wat het AyDo Water precies kan en laat hier ook voorbeelden van zien. Als voorbeeld neemt hij de olie ramp van 2010 in de Golf van Mexico. Hij legt uit dat hij er met zijn AyDo Water voor kan zorgen dat de olie geen schade aan kan richten in de zee. Hij laat dit zien door gewoon water en olie met elkaar te mengen. Het resultaat is dat de olie op het water komt te drijven. Wanneer hij vervolgens hetzelfde doet met het AyDo Water zie je meteen dat de twee vloeistoffen wel mengen en dat de olie langzaam verdwijnt.

Niet alleen in combinatie met water is AyDo Water werkzaam. Het is ook niet brandgevaarlijk. Het isolatiemateriaal van huizen zou bijvoorbeeld gemaakt kunnen worden van materiaal waar AyDo water in verwerkt is. Huizen zouden zo niet of nauwelijks brandgevaarlijk zijn. Ook is AyDo water in combinatie met elektriciteit niet schadelijk. Wanneer je AyDo water met gewoon water mengt en een elektrisch apparaat in het water legt, kan je gewoon contact maken met het water zonder onder stroom te komen staan. Ayhan Doyuk laat dingen zien die mensen nooit eerder hebben gezien, maar voor alles wat je ziet zijn bewijzen. Hij hoopt snel te kunnen beginnen met het schoonmaken van de Westerschelde en de wereld. Want hij is er klaar voor.

Terry Rose oprichtster van het online TV-station foryou.nl steunt Doyuk bij zijn missie een schonere wereld te creëren. Zij was bij de presentatie in Soest en heeft hem vragen gesteld. Wil je meer weten over het AyDo water? Kijk dan naar de presentatie van Doyuk via http://www.youtube.com/watch?v=aK6GxP8fgtY.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*
*

Links:
http://www.foryou.nl



Razende Robot Reporter