Stadsdeel Amsterdam-Noord

Wedstrijd Mooiste Straat van Amsterdam-Noord 2011

30 mei 2011

De wedsttrijd Mooiste Straat van Amsterdam-Noord is weer van start gegaan. Bewoners van het stadsdeel kunnen hun straat nomineren voor deze eretitel. Dit jaar kunnen ze hun straat ook nomineren voor een opknapbeurt.

Hier volgt het persbericht van de organisator van de wedstrijd:

"De strijd barst weer los! Voor de derde keer kunnen de inwoners van het stadsdeel meedoen aan de verkiezing `De Mooiste straat van Amsterdam-Noord'. Er zijn twee prijzen te winnen: een juryprijs en een publieksprijs.
Dit jaar heeft de wedstrijd een nieuw onderdeel: de Opknapbeurt. Vorig jaar kwam portefeuillehouder Willem Paquay met dit idee, omdat veel bewoners graag mee wilden doen aan de Mooiste straatverkiezing, maar hun straat daarvoor niet mooi genoeg vonden door bijvoorbeeld onkruid of vuil.

Er zijn drie voorrondes met elk een verschillend thema: de bloemrijkste straat, de gezelligste straat en de sportiefste straat. De drie winnaars van elke voorronde strijden om de titel Mooiste straat. Er is een aparte finale voor de Opknapbeurt.

Hoe werkt het?

Nomineer je straat: geef een duidelijke beschrijving waarom je jouw straat nomineert voor een van de drie voorrondes. Een selectiecommissie maakt per voorronde een top vijf uit de inzendingen. De genomineerde straten komen met een foto op de website van het stadsdeel en daar kun je stemmen. De foto's komen ook in het Noord Amsterdams Nieuwsblad te staan. Stemmen per post is ook mogelijk en op zaterdag hangen de foto's ook in de winkelcentra, waar je ook meteen kunt stemmen

De eerste ronde: de Bloemrijkste straat

Vind je dat je in de bloemrijkste straat woont? Nomineer je straat dan uiterlijk 4 juni:

* per mail: straat@thijsexpo.nl

* per post: Wedstrijd Mooiste Straat/Opknapbeurt, Antwoordnummer 12006, 1000 PM Amsterdam

* of lever je nominatie in bij de receptie van stadsdeel Amsterdam-Noord.

De wedstrijd komt tot stand in samenwerking met woningcorporaties Ymere, Eigen Haard, de Alliantie, de Key, Rochdale en Stadgenoot."

Meer informatie


* De Mooiste straat van Amsterdam-Noord
* Thijs, telefoon 06 1328 3532.

* Hyves

* Facebook

Thijs|EXPO communicatie & events
e-mail: info@thijsexpo.nl
internet: www.thijsexpo.nl