Gemeente Doetinchem

Wethouder Kroon feliciteert werelds beste Shell Station

Persbericht, 30 mei 2011

Het wereldberoemde tankstation Shell Station Fokko Meijer verdient felicitaties. Dat vond wethouder Steven Kroon (Economie) afgelopen donderdag. Hij bezocht het tankstation aan de Havenstraat in Doetinchem om de eigenaar en medewerkers te feliciteren met de titel `het beste Shell service station van de wereld'.

Het Doetinchemse Shell Station werd op 12 mei uitgeroepen tot `Global Single Site Retailer of the Year'. In Nederlands: het beste Shell service station van de wereld'. Eerder dit jaar sleepte het tankstation al de Nederlandse titel `beste Shell station van Nederland' in de wacht. De felbegeerde titel valt onder het Shell-kwaliteitsprogramma `Mensen maken het verschil'. Het Shell-station van Fokko Meijer werd uit 16.000 andere Shell-tankstations verkozen. Antoine Meijer nam de prijs in Rome in ontvangst.

Wethouder Steven Kroon over deze bijzondere wereldtitel: "Ik ben geweldig trots dat wij in Doetinchem een wereldberoemd tankstation hebben. De familie Meijer en hun medewerkers geven Doetinchem en onze Achterhoek een impuls."

RKL 5547 weth Steven Kroon bij uitreiking bekker tbv beste Shell tankstation van de Wereld