Een lenige webshop met social e-commerce van Strato

Persbericht van PR Newswire

BERLIJN, May 30, 2011 /PRNewswire/ --

Online verkoop is bij Strato per direct nóg leuker: met verschillende functies voor mobile commerce en social media is een webwinkel een grootse belevenis geworden. De STRATO AdvancedShop en PremiumShop zijn automatisch ook succesvol bruikbaar voor mobiele apparatuur zoals smartphones of tablets. De integratie met facebook ('vind ik leuk'!) is bovendien een fluitje van een cent.
"Social media en mobile commerce zijn aantrekkelijke webshoptoepassingen en een enorme trend in e-commerce," aldus Damian Schmidt, CEO van Strato. "Social media wordt steeds belangrijker in de online handel. Strato webshops maken innovaties voor iedereen beschikbaar."
De webshops van Strato zijn vanuit de browser te bedienen, je hebt dus geen software of licenties nodig, zelfs geen programmeerkennis. De webshops zijn bovendien voorzien van een nieuw drag-and-drop-dashboard, voor een overzichtelijk en naar wens aanpasbaar ontwerp. De webshops van Strato werden onlangs door het hoogwaardige computertijdschrift Winmag Pro bekroond met een MKB Best Choice Award 2010*. Webshops van Strato zijn verkrijgbaar vanaf 14,90 euro per maand. Onlangs presenteerde Strato haar nieuwe webshop speciaal voor de verkoop van downloadproducten, verkrijgbaar voor de introductieprijs van 14,90 euro per maand**.
Meer over de mogelijkheden van de webshops van Strato op http://www.strato.nl/webshop.
* Bron: WIMAG Pro, nummer 6 2010.
** Contractperiode 6 maanden. Alle prijzen excl. btw. Over STRATO
STRATO is de op één na grootste aanbieder van webspace en webapplicaties in Europa. Onder meer biedt STRATO all-in-hostingpakketten, hoogwaardige dedicated en virtuele servers, online storage en professionele webshops. STRATO heeft meer dan 1,4 miljoen klantencontracten in zes landen en host meer dan 4 miljoen domeinen. De twee eigen, klimaatneutrale datacenters zijn ISO-gecertificeerd. STRATO is een dochter van Deutsche Telekom. Perscontact: Hanneke Riedijk, STRATO, Pascalstrasse 10, 10587 Berlin. Telefoon +49(0)30-886-15-3308. Fax: +49(0)30-886-15-263. E-mail: pers@strato.com. Internet: http://www.strato.nl/pers

STRATO AG

CONTACT: .