Hogeschool Windesheim
Stijging aanmeldingen stemt Windesheim Flevoland tevreden

Persbericht Windesheim Flevoland, 30 mei 2011

Scholieren en aankomende studenten hebben veel belangstelling voor de hbo-opleidingen van Windesheim Flevoland. De open avonden worden goed bezocht en het aantal nieuwe aanmeldingen stijgt snel. Bijna driehonderd nieuwe studenten hebben zich al aangemeld.

De huidige stroom van aanmeldingen sterkt de hogeschool in de overtuiging dat het aanbod van de in totaal zestien hbo-opleidingen voorziet in de scholingsbehoefte in de provincie Flevoland. Ook is de toenemende belangstelling een graadmeter voor het vertrouwen dat mensen stellen in de naam Windesheim en de jarenlange onderwijservaring die daaraan is gekoppeld.

Windesheim Flevoland beleeft spannende tijden met het splinternieuwe gebouw De Landdrost in het nieuwe schooljaar en de start van twaalf nieuwe opleidingen. Des te belangrijker is dat het aantal aanmeldingen van nieuwe studenten snel stijgt.

Open avond 9 juni
Ook na de volgende open avond op 9 juni wordt een verdere stijging van het aantal aanmeldingen verwacht. Tijdens de open avond kan iedereen zich laten informeren over het brede aanbod van opleidingen. Er is veel belangstelling voor het vertrouwde onderwijsaanbod zoals de Lerarenopleiding Basisonderwijs (Pabo Almere) en Information Engineering. Maar ook nieuwe opleidingen als bijvoorbeeld Communicatie en Verpleegkunde zijn in trek. Op dit moment zijn er voor alle opleidingen aanmeldingen.

Kijk op www.windesheimflevoland.nl voor het programma van de open avond en informatie over de opleidingen.