Gemeente Súdwest Fryslân


Nieuws

Informatieavond woon/winkelcentrum `De Remise' (Arrivalocatie) Bolsward

Logo

Op maandag 30 mei a.s. geven Jorcom BV Planontwikkeling en de gemeente Súdwest Fryslân een toelichting op het nieuwbouwplan op het busstation aan de Snekerstraat in Bolsward: Woon/winkelcentrum `De Remise'. Interesse? U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Al langere tijd wordt gewerkt aan het nieuwbouwplan op het busstationterrein aan de Snekerstraat in Bolsward, een project van Jorcom BV Planontwikkeling. In het nieuwbouwplan worden 27 huurappartementen en 12 koopappartementen gebouwd. Op de begane grond worden ruimten gereserveerd voor commerciële functies: een supermarkt en kantoren. Daarnaast wordt de locatie ingericht als parkeerterrein ten behoeve van de nieuwe functies in het gebied.

Gemeente Súdwest Fryslân heeft voor dit initiatief de stedenbouwkundige kaders opgesteld waarbinnen de nieuwbouw ontwikkeld kan worden. Binnen deze kaders heeft Grunstra Architecten het ontwerp van de nieuwbouw gemaakt.

Maandag 30 mei a.s. geven initiatiefnemer Jorcom BV Planontwikkeling en de Gemeente Súdwest Fryslân een toelichting over dit nieuwbouwplan om u zo goed mogelijk te informeren. Ook Grunstra Architecten geeft een presentatie. Na aflopen horen wij graag de reacties en is er voldoende gelegenheid voor vragen.

U bent op maandag 30 mei a.s. vanaf 19.15 uur van harte welkom in hotel `De Groene Weide', Snekerstraat 2 te Bolsward.