Gemeente Coevorden

Besluiten Politieke Markt Coevorden

donderdag 5 mei 2011

De Politieke Markt Coevorden vergaderde op 28 april 2011. De gemeenteraad heeft de volgende besluiten genomen (met algemene stemmen, tenzij anders vermeld):

Besluitenlijst PMC van 31 maart 2011
ongewijzigd vastgesteld.

Concept-begrotingswijziging 2011 EMCO-groep
De raad besluit:de concept begrotingswijziging voor kennisgeving aan te nemen en van zijn gevoelen blijk te geven middels een brief aan de EMCO (met algemene stemmen) De inhoud van de brief wordt gewijzigd door middel van een amendement, waardoor aan de brief de volgende tekst wordt toegevoegd, na de zin: "De Raad heeft waardering voor uw inspanningen terzake":
"De Raad verwijst in dit kader echter ook naar de inmiddels aan het bestuur van de EMCO-groep toegezonden motie van de Raad d.d. 3 maart 2011. Daarin verzoekt de Raad het bestuur om zich, ondanks de gerealiseerde en nog te verwachten bezuinigingsmaatregelen van rijkswege, in te spannen om de wachtlijsten zoveel mogelijk te beperken binnen de mogelijkheden die haar daarvoor ter beschikking staan". Voor het amendement stemden de fracties van PvdA, PAC, D66 en GB. Tegen: VVD en CDA.