Gemeente Lochem


Cliëntenraad Het Plein start met spreekuur in Lochem!

Per 1 maart start cliëntenraad Het Plein met spreekuren in Lochem. De spreekuren worden op elke eerste en derde dinsdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur op het gemeentehuis in Lochem gehouden. U kunt bij dit spreekuur terecht wanneer u vragen heeft over regelingen vanuit de afdeling Sociale Zaken of vanuit Het Plein in Zutphen.

Cliëntenraad Het Plein
De Cliëntenraad Het Plein behartigt de belangen van alle cliënten (uit de gemeente Lochem en Zutphen) van Sociale Zaken/Het Plein in Zutphen. De cliëntenraad geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van burgemeester en wethouders en aan het bestuur van Het Plein. De raad beantwoordt vragen van individuele cliënten uit de gemeenten Zutphen en Lochem.

Voor wie is de Cliëntenraad Het Plein
De cliëntenraad is er voor iedereen die cliënt is bij Sociale Zaken/Het Plein. Verder voor alle mensen die een re-integratietraject volgen of een minimum inkomen hebben. De cliëntenraad kan u helpen met advies over uw aanvraag voor bijstand, bijzondere bijstand, langdurigheidtoeslag, retributiefonds etc.

Gegevens Cliëntenraad Het Plein
Postadres:Ida Gerhardtsingel 53, 7207 CK Zutphen
Telefoon:06-57677137
E-mail:clientenraadhetplein@gmail.com

Vrijwilligers
Cliëntenraad Het Plein bestaat volledig uit vrijwilligers. Nieuwe leden zijn zeer welkom, zeker nu de raad ook uren in Lochem aanbiedt. Heeft u interesse om ons team te versterken, dan zien we uw aanmelding graag tegemoet. Aanmelden het liefst per post of mail, maar telefonisch is ook mogelijk.