Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Bij Uitgeverij Terra Lannoo zal verschijnen:

DE NETWERKBIJBEL
Alle antwoorden over social media, communities en ouderwets netwerken Hoe ga je ermee om
Hoe bouw je ze uit
Wat heb je persoonlijk nodig

Het is niet wie JIJ kent, maar wie JOU kent!
(Gerard van Vliet)

Netwerken is essentieel als je succesvol zaken wilt doen. Maar ook als je een (nieuwe) baan wilt hebben, snel iets wil regelen of een goede kamer voor je studerende kind wilt scoren is een goed netwerk goud waard. De NetwerkBijbel geeft je alle handvatten om je vaardigheden te ontwikkelen en beter te netwerken. Dankzij de unieke NetWorkWiser maak je in een mum van tijd je Personal NetWork Plan.

De ontwikkeling van Social media als LinkedIn, Facebook, Plaxo, Wordpress of Twitter heeft netwerken een nog grotere impact gegeven. Ook al ken je theorie, de praktijk van netwerken is lastig. 'Te verlegen' als drempel om te netwerken,maar ook zaken als goed luisteren, direct opvolgen van acties en de juiste contacten aanboren én vasthouden kunnen lastig zijn. Want wat is nu eigenlijk effectief netwerken? Hoe bouw je een netwerk op dat je succes brengt? Hoe maak je effectief gebruik van zowel het ouderwetse netwerken als de nieuwe mogelijkheden? Deze NetwerkBijbel geeft het antwoord. Het boek bevat:

- de wetenschappelijke kaders waarom netwerken eigenlijk een 'must' is
- de praktische kant van het 'ouderwetse' netwerken en het gebruik van de nieuwe social media tools (met vele tips)
- een stap voor stap aanpak waarmee je kunt aangeven welke manier van netwerken voor JOU de beste is en hoe je die kunt inzetten als succesvol netwerker

Elk boek bevat daarnaast een exclusieve inlogcode om toegang te krijgen tot een speciale community en veel extra's.

Drs. Gerard van Vliet MBA is onder anderen medeoprichter van The NetworKing Academy, waar professionele netwerkers worden opgeleid. In zijn rijke carrière als vakbondsbestuurder, P&O'er, (interim-)manager, Raad van Bestuurslid en ondernemer leerde hij vele mensen kennen, maar leerden nog veel meer mensen hem kennen. Zijn quote It's not Who knows Who, but Who knows YOU past hij al jaren toe in de praktijk. De vele internationale ervaringen met netwerken, de opmerkelijke projecten die hij op dat vlak initieerde, maar ook zijn rol als 'voortrekker' van de gedupeerde Icesave-spaarders waren de basis voor De NetwerkBijbel, die bovendien gebaseerd is op Gerards ervaring als docent aan The NetworKing Academy.

De NetwerkBijbel
Technische gegevens
Auteur : Gerard van Vliet
Omvang : 260 blz.
Formaat : 140 x 215 mm
Afwerking : Gebonden
ISBN : 978 90 8989 298 0
Prijs : E 29,95