Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

All-star formatie Angels & Airwaves 27 januari exclusief naar 013

De all-star formatie Angels & Airwaves (beter bekend onder de naam AvA) met leden en ex-leden van Blink-182, The Offspring en 30 Seconds To Mars zal geeft op donderdag 27 januari 2011 een exlusief optreden in 013.

De Amerikaanse superformatie Angels & Airwaves begint vorm te krijgen wanneer Blink-182 gitarist/zanger Tom DeLonge materiaal begint te schrijven nadat zijn toenmalige band er de brui aan geeft. In 2005 begint hij samen met onder andere drummer Adam Willard van The Offspring aan de opnamen van het debuut album We Don't Need To Whisper, Het album bereikt de gouden status in Amerika en het balletje begint hiermee in verhoogd tempo te rollen. Het tweede album 'I-Empire' evenaart het succes van het debuutalbum en de band is definitief gevestigd. Ondanks het feit dat in 2009 Blink-182 weer bij elkaar kwam en Angels & Airwaves stil leek te liggen, kwam de band met haar meest volwassen album 'Love' op de proppen die toepasselijk op Valentijnsdag in 2010 uitgebracht werd.

Inmiddels bestaat de band, buiten Blink-182 zanger/gitarist Tom De Longe en The Offspring drummer Adam Willard ook uit voormalig 30 Seconds To Mars bassist Matt Wachter alsmede Hazen Street gitarist David Kennedy. Gezien de drukke schema's van de heren zijn de optredens, zeker op Europese grond, zeer spaarzaam. Het mag dus met recht nu al een exclusief optreden genoemd worden wat Angels & Airwaves op 27 januari in 013 komt geven.

Angels & Airwaves
Donderdag 27 januari 2011 | aanvang 20:30 | zaal open 19:30 Tickets ¤ 21,50 (excl. service- en transactiekosten) | Dommelsch Zaal Voorverkoop is inmiddels gestart

Noot voor de redactie /