Gemeente Smallingerland



Nieuwe toeristische website voor regio Drachten

Restaurants, campings, ateliers en musea; vanaf nu alle toeristische informatie over de regio Drachten online

Drachten en haar omgeving zijn steeds meer in trek bij toeristen. Mensen komen graag naar onze regio om hun vrije tijd te spenderen. Vaak gaat aan zo'n bezoek het nodige speurwerk vooraf; waar kan ik overnachten of een hapje eten. Maar ook; wat is er in Drachten en omgeving te doen, waar kan ik een bootje huren of welke fietsroutes zijn beschikbaar? Om in deze informatiebehoefte te kunnen voorzien heeft de gemeente Smallingerland het initiatief genomen samen met een aantal lokale toeristische ondernemers een eigentijdse 'VVV-gids' op te zetten. Dit heeft geresulteerd in de nieuwe website www.uitindrachten.nl. Vanaf vandaag is de site live en dus voor iedereen toegankelijk.

Ondernemers kunnen hun zich kosteloos aanmelden bij deze site door een profiel aan te maken. Vervolgens kan men bedrijfsgegevens invullen, foto's publiceren en bezoekers wijzen op nieuwtjes of acties. Sinds de start van het traject hebben zich al ruim 30 ondernemers aangemeld en dat aantal neemt nog steeds toe.

Bent u ook toeristisch ondernemer en wilt u dat bezoekers aan Drachten en omgeving ook uw bedrijf vinden op dit toeristisch portal? U kunt u alsnog aanmelden. Geen ondernemer maar wel nieuwsgierig naar wat uw omgeving te bieden heeft? Ga naar www.uitindrachten.nl.