Oranjewoud


Oranjewoud stelt manager duurzaamheid aan

26 januari 2011

Heerenveen, 26 januari 2010 - Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud heeft het managementteam per direct uitgebreid met een manager duurzaamheid. Hiermee legt Oranjewoud een stevig fundament onder een duurzame bedrijfsvoering en de ontwikkeling en marketing van duurzame producten en diensten.

Onder het paraplubegrip 'volhoudbaarheid' is Oranjewoud de afgelopen jaren nadrukkelijk actief met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo werd het advies- en ingenieursbureau onlangs gecertificeerd voor de CO2-prestatieladder van ProRail en sprak het ambitie uit om de eigen CO2-emissie de komende jaren met 25% per fte te verminderen.

Eric van der Schans, de kersverse manager duurzaamheid: "Of het nu gaat om stadsvernieuwing, de realisatie van wegen en waterwerken of de toepassing van alternatieve energiebronnen; wij willen al onze kennis inzetten om tot een leefbare en duurzame samenleving te komen. Als het om onze eigen bedrijfsvoering gaat, nemen we hierin uiteraard zelf het voortouw. Door duurzaamheid een structurele plek in het management te geven, willen we 'volhoudbaarheid' handen en voeten geven en verankeren in de haarvaten van onze organisatie"