Gemeente Stede Broec

Drie jubilarissen tijdens jaarfeest Brandweer

Tijdens de jaarlijkse feestavond van Brandweer Stede Broec op 22 januari zijn er drie jubilarissen gehuldigd: Hans Broers (12,5 jaar), Tim Bais (20 jaar) en Ger Raven (30 jaar). Daarnaast heeft het korps afscheid genomen van twee leden: Carina Bakker en Bart Dekker.

Commandant Ger Raven sprak de jubilarissen toe en dankte ze voor hun inzet. Burgemeester Goldschmeding had voor de jubilarissen een mooie onderscheiding en een bos bloemen namens de gemeente. Bart en Carina kregen een ' brandweerhelmpje' als aandenken aan hun brandweerloopbaan. Zij hebben er al die jaren `vrijwillig' veel tijd en energie ingestopt om de gemeenschap van Stede Broec te dienen. Veelal bij trieste en ingrijpende gebeurtenissen, brand, ongelukken etc. en dit bij nacht en ontij.

Van links naar rechts: Tim Bais, Marian Goldschmeding Ger Raven, Hans Broers, Bart Dekker. Carina Bakker was niet aanwezig. Van links naar rechts: Tim Bais, Marian Goldschmeding Ger Raven, Hans Broers, Bart Dekker. Carina Bakker was niet aanwezig.
Kijk voor meer foto's op Brandweerstedebroec.nl 27-01-2011