Welten

Welten snel met handige update SEH

donderdag 27 januari 2011

Met ingang van februari 2011 zullen de examens van Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) afgestemd zijn op de nieuwe wet- en regelgeving. Voor diegenen die een SEH-boek van Welten hebben uit 2010, maar examen willen doen vanaf februari 2011, heeft Welten sinds medio januari de update gereed.

Welten geeft cursisten van deze zelfstudiemodule een voorsprong, waarvan zij profijt hebben bij de voorbereiding op het examen. In de aanvulling zijn alle inhoudelijke aanpassingen op overzichtelijke wijze opgenomen. Kleine tekstuele aanpassingen zijn in de update achterwege gelaten.

Hoogste slagingspercentage
Cursisten van Welten profiteren niet alleen van een snelle update; ze maken bovendien grotere kans het SEH-examen met succes af te leggen. In de periode 1 juli 2010 tot en met 31 december 2010 lag het slagingspercentage van kandidaten met een SEH-boek van Welten 10% hoger dan het landelijk gemiddelde.

Bel voor meer informatie over de SEH-module en/of -update van Welten met Welten Opleiding & Organisatieontwikkeling op 0497 594 850.
---