Gemeente Valkenswaard


Dwarsfluitensemble CMD zoekt nieuwe fluitisten

Het dwarsfluitensemble van het Centrum voor Muziek en Dans (CMD) is op zoek naar nieuwe fluitisten. Het ensemble speelt muziek in allerlei stijlen: van klassiek tot lichte muziek en treedt regelmatig op bij activiteiten van het CMD.

Speelt u dwarsfluit of heeft u ooit fluit gespeeld, dan nodigt het CMD u van harte uit om eens langs te komen voor het bijwonen van een repetitie van het ensemble. De repetities zijn elke donderdag van 18.30 tot 19.15 uur.

Peter Arts van der Zanden leidt het dwarsfluitensemble. Hij is tevens docent dwarsfluit aan het Centrum voor Muziek en Dans.

De kosten voor het dwarsfluitensemble bedragen voor inwoners van Valkenswaard EUR 70,00 voor jongeren tot 21 jaar of EUR 88,00 voor volwassenen op jaarbasis (voor inwoners buiten Valkenswaard gelden andere bedragen). Indien u in februari wilt starten, dan zijn de bedragen voor de resterende maanden van dit schooljaar respectievelijk EUR 35,00 en EUR 44,00.

Heeft u nog vragen of wilt u nadere informatie dan kunt u terecht bij het Centrum voor Muziek en Dans, De Hofnar 14 in Valkenswaard, telefoon 040-2083591. De CMD-administratie is bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 9.30 en 17.00 uur.