Gemeente Heumen

Start revitalisering bedrijventerrein Sluisweg

Op woensdag 26 januari 2011 start de revitalisering op de Sluisweg met de eerste werkzaamheden op de Bolder. De revitalisering betreft de opknap van de openbare ruimte, zoals asfaltering van wegen, het opknappen en herinrichten van rabatstroken, vernieuwen van openbare verlichting en het leggen van mantelbuizen voor glasvezel. Er zijn ook verkeersmaatregelen, zoals de instelling van een 30 km zone en de aanplant van enkele bomen.

Als eerste komt de Bolder aan de beurt (fase 1), vervolgens Schutkolk zuidelijk deel en Hofstraat (fase 2), Schutkolk noordelijk deel en Meerpaal (fase 3) en Sluisweg (fase 4). De betreffende ondernemers hebben hierover schriftelijk bericht ontvangen met betrekking tot de gedetailleerde planning van fase 1 tot en met 3. De detailplanning van Fase 4 wordt nog uitgewerkt. Volgens planning, maar afhankelijk van de weersomstandigheden, zullen de werkzaamheden op de Sluisweg begin maart 2011 zijn afgerond. Hierna zal gestart worden met de revitalisering van bedrijventerrein de Hoge Brug.

Meer informatie is dagelijks te krijgen bij Frans Jan Janssen, de opzichter in dienst bij Verhoeve Infra, die de werken uitvoert. Hij is dagelijks op het terrein aanwezig of in de bouwkeet die staat aan het einde van de Schutkolk. Mobiel is hij bereikbaar op 06- 622440857. Meer informatie vindt u ook onder wegwerkzaamheden en het ondernemersloket.