Gemeente Leeuwarderadeel


Harrent Kuiken en Wim Hofman: dorpenbeheerders in de kleine dorpen

27-01-2011 11:03

Heeft u een melding of klacht over uw woon- en leefomgeving? Bijvoorbeeld over rondslingerend afval? Of over scheve stoeptegels of onkruid? Dan kunt u dit doorgeven aan de Dorpenbeheerder in uw dorp.

Harrent Kuiken is de dorpenbeheerder van Britsum, Jelsum, Koarnjum. Wim Hofman is de dorpenbeheerder van Alde Leie, Feinsum en Hijum.

De Dorpenbeheerders zijn er voor het uitvoeren van de kleine klusjes. Grotere projecten worden in de gemeentelijke planning meegenomen. De Dorpenbeheerders zijn niet op vaste dagen in bepaalde dorpen. Afhankelijk van de meldingen bepalen ze hun werkschema. Regelmatig doen ze hun ronde door de dorpen en wat ze meteen kunnen oplossen, pakken ze op.

Het maakt niet uit of u via het Meldsysteem Klein Leed een melding doorgeeft of dat u de Dorpenbeheerder zelf aanspreekt. Als u via het Meldsysteem Klein Leed een melding doorgeeft, komt deze namelijk ook terecht bij de Dorpenbeheerder.U kunt dus op verschillende manieren uw melding van Klein Leed doorgeven.

U kunt een formulier invullen op de website www. Leeuwarderadeel.nl en zo uw melding doorgeven aan het Meldsysteem Klein Leed. Het formulier is te vinden onder "Producten & Diensten". Daarnaast kunt u uw melding van Klein Leed doorgeven via de telefonistes op het gemeentehuis via telefoonnummer: 058-2576666. Of u kunt de Dorpenbeheerder aanspreken, als hij op ronde is in uw dorp.


---