Gemeente Barneveld


Reconstructie Burgemeester Kuntzelaan

Door de vorstperiode hebben de werkzaamheden aan de reconstructie van de Burgemeester Kuntzelaan zo'n zes weken stil gelegen. De afgelopen week zijn de werkzaamheden hervat. Voor de vorst was gestart met fase A2, de feitelijke reconstructie van de weg op de Burgemeester Kuntzelaan tot aan de kruising. Deze werkzaamheden zijn inmiddels hervat. De afgelopen week is ook de Gasthuisstraat afgesloten omdat de rioleringswerkzaamheden deze weg moesten kruisen.

De planning is aangepast
De rioleringswerkzaamheden in de Gasthuisstraat stonden later gepland. Door de vertraging door de vorst is de planning aangepast. Daarbij zijn werkzaamheden aan fase A2 en fase A3 samengevoegd. Deze samenvoeging moet de reconstructie niet al te veel uit de tijd te laten lopen. De verkeerssituatie blijft nog even zoals zij op dit moment is. Autoverkeer kan via de bypass over de Thorbeckelaan rijden. Op de kruising zijn tijdelijke verkeerslichten aangebracht die het verkeer regelen. Fietsers worden omgeleid.

De werkzaamheden van dit moment
Momenteel worden elementverhardingen in de Burgemeester Kuntzelaan aangebracht. Ook worden bijvoorbeeld de putranden gesteld en de kolken aangebracht. Ook worden de komende tijd de onder- en tussenlaag van asfalt op de weg aangebracht. Aan de zijde van de Kapteijnstraat wordt het inleidend grondwerk verricht. Meer informatie over de reconstructie van de Burgemeester Kuntzelaan vindt u op www.barneveld.nl/centrumplan.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl