Gemeente Asten en Gezin Asten-Someren' op 27 januari

Opening 'Centrum voor Jeugd en Gezin Asten-Someren' op 27 januari

Wat is het Centrum voor Jeugd en Gezin?
Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) kan iedereen terecht met grote en kleine vragen over opvoeden en opgroeien. Om ouders en andere opvoeders zo snel en adequaat mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken verschillende organisaties met elkaar samen. Tijdens de opening kunt u willen we u laten kennismaken met het CJG in Asten en Someren. Er is een informatiemarkt over opvoeden en opgroeien, een lezing en verschillende workshops.

Voor wie?
De opening is bedoeld voor alle ouders en opvoeders uit de gemeenten Asten en Someren. Ook professionals en vrijwilligers die werken met kinderen of jongeren zijn van harte welkom.

Wat is het programma?
18.30 - 19.30 Officiële opening door wethouders 19.30 - 20.30 Lezing over `Leuke Pubers' door Stichting 2 Zussen 20.45 - 21.45 Workshops over: Opvoeden in de 21e eeuw, Echtscheiding, Verslavingen: signaleren en voorkomen, Uw kind en seksualiteit 19.30 - 22.00 Informatiemarkt over opvoeden en opgroeien (doorlopend)

Hoe laat en waar?
Om 18.30 uur wordt het CJG officieel geopend. Verder kent het programma een vrije inloop tot 22.00. De opening vindt plaats op het Varendonck-College, Kanaalstraat 12 in Someren.

Het belooft een informatieve en feestelijke avond te worden! U bent daar toch ook bij?

Hebt u vragen over opvoeden op opgroeien?
Natuurlijk weet je als ouder/verzorger wat het beste is voor je kind. Toch sta je geregeld voor lastige vragen. En ook jongeren en kinderen staan soms voor lastige situaties. In het Centrum voor Jeugd en Gezin Asten-Someren werken alle organisaties die zich met jeugd bezighouden samen. Wij helpen u en uw kind goed op weg met informatie en adviezen over opvoeden en opgroeien. Eén loket voor alle vragen, dat is handig!

Vanaf 28 januari kunt u voor alle vragen - klein of groot - over opvoeden en opgroeien terecht bij het CJG Asten-Someren.

Waar kunt u ons bereiken?
U kunt ons op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereiken, via gratis telnr. O800-5566555, via www.cjgasten-someren.nl of via de inlooppunten: op maandag tussen 16.00 en 18.00 uur: Wilhelminaplein 12 Someren en woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur in Centrum de Beiaard, Pastoor de Kleijnhof 22 Asten.