Gemeente Vlaardingen


Inloopbijeenkomst over eerste plannen tunneldak A4

18-01-2011 |

Om de inwoners van Schiedam en Vlaardingen en alle overige belanghebbenden en geïnteresseerden in de gelegenheid te stellen kennis te nemen van de eerste, globale plannen voor het tunneldak op de A4 organiseert de gemeente Schiedam op donderdag 27 januari 2011 van 19.00 tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst in de Blauwe Brug.

Tijdens deze inloopbijeenkomst zal tevens een uitleg worden gegeven over de verdere voortgang van het proces en zal ook aan de orde komen op welke wijze omwonenden, sportverenigingen en overige belanghebbenden betrokken worden bij de verdere uitwerking van de plannen. Naast een Klankbordgroep voor bewoners en een parallel hieraan lopend participatietraject voor sportverenigingen zullen ook nog werkateliers worden georganiseerd waaraan een bredere vertegenwoordiging van belanghebbenden kan deelnemen.

De minister van Verkeer en Waterstaat heeft in september 2010 besloten tot de aanleg en realisatie van de A4 Delft - Schiedam. Vooruitlopend op dit rijksbesluit heeft de gemeente Schiedam zich ingezet voor een optimale stedelijke inpassing van de rijksweg. Dit heeft geresulteerd in een aantal concrete afspraken met Rijkswaterstaat, samengebracht onder de noemer `Alles onder één dak'. Eén van de onderdelen uit `Alles onder één dak' is de ontwikkeling van het Park A4 op het tunneldak.

Contactinformatie

Postbus 1002
3130 EB Vlaardingen
Mail: info@vlaardingen.nl
Tel. (010) 248 4000