Gemeente Amsterdam



---

Amsterdam.nl magazine in een nieuw jasje

30 december 2010
-
redactie

Amsterdam.nl, hét nieuwsmagazine van de gemeente Amsterdam, krijgt vanaf 2011 een nieuw jasje. Het blad is vanaf dan een gemeentekrant, en komt samen uit met de stadsdeelkrant. Zo krijgt u straks al het gemeentelijk nieuws in één uitgave bij u thuis.

Amsterdam.nl magazine en Stadsdeelkranten samen, foto: gemeente Amsterdam

Naast een ander formaat verandert ook de verspreiding. Vanaf 2011 krijgt namelijk iedere Amsterdammer de krant in de bus - ook diegenen met een Ja/Nee of Nee/Nee sticker op de brievenbus. Zo blijft iedereen op de hoogte van belangrijk nieuws uit de stad. En zo hoeft niemand meer langs de afhaalpunten om de krant op te halen. De bezorging gebeurt door de postbodes van TNT. De krant begint altijd met het nieuws van uw stadsdeel. Over belangrijke projecten bij u in buurt, mogelijkheden tot inspreken of leuke evenementen. Daarna vindt u het nieuws zoals dat nu ook in Amsterdam.nl staat. Op 27 januari kunt u de eerste editie verwachten.

Stadsdeelnieuws

Afhankelijk van in welk stadsdeel u woont, krijgt u naast de maandelijkse editie nog een extra stadsdeeleditie in de bus - wekelijks of tweewekelijks. Meer hierover vindt u in de eerste editie van Amsterdam.nl en via uw stadsdeel. Kijk ook op www.amsterdam.nl.

Amsterdamse Mediamix

De krant Amsterdam.nl is onderdeel van de Amsterdamse Mediamixxx van de gemeente. Samen met de website www.amsterdam.nl en het AT5 programma Amsterdam.nl/tv houdt de gemeente u op de hoogte van wat er speelt in de stad.