Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Politie onderzoekt overval op vrachtwagenchauffeur
Publicatiedatum: 24-8-2010 18:37:34

HUISSEN - De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit de gemeente Lingewaard. Eén en ander vond plaats op 24 augustus rond 16.25 uur.

Op moment van lossen en laden van de vrachtwagen, werd het slachtoffer belaagd door twee personen die op een motor aan kwamen rijden. De man werd bedreigd met een wapen en ook een keer geslagen. De twee (met donkerkleurige kleding en helm) gingen er zonder buit vandoor. Het slachtoffer is behoorlijk geschrokken, maar met uitzondering van een kleine hoofdwond is de man ongedeerd gebleven.

Motor teruggevonden
De twee personen reden weg op een rode motor (merk Honda). Deze werd korte tijd later aangetroffen nabij de Van Elkweg in Bemmel. Het is nog niet bekend waar de daders vervolgens naar toe zijn gegaan.

Getuige?
Als iemand wat gezien of gehoord heeft, of informatie heeft die mogelijk van belang kan zijn voor het onderzoek, wordt men opgeroepen zich te melden bij de politie op 0900-8844. Als men anoniem wil blijven kan men bellen met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3050 tot 19.45 uur

---