Gemeente Lopik

Ondernemers opgelet! Enquête over vraag naar bedrijfsruimten

Binnenkort ontvangen alle ondernemers die nog niet hebben deelgenomen aan de enquête om de ruimtevraag van bedrijven in kaart te brengen, een herinnering. Hierin wordt nogmaals opgeroepen de enquête in te vullen!

Oplossing voor ruimtegebrek
In de gemeenten Woerden, Lopik, Montfoort en Oudewater is nauwelijks uitbreidingsruimte beschikbaar voor bedrijven. Samen met deze vier gemeenten, de Kamer van Koophandel Midden-Nederland en de plaatselijke ondernemersverenigingen onderzoekt de provincie Utrecht de oplossingen voor het ruimtegebrek. Een belangrijk onderdeel van het onderzoek is de enquête.

De lijst met vragen, die de ondernemers hebben ontvangen, heeft betrekking op het huidige ruimtebeslag en de toekomstige huisvestingswensen. Beantwoorden kan via internet, maar schriftelijk reageren behoort ook tot de mogelijkheden. Aan de hand van de uitkomsten ontstaat een beeld van de toekomstige vraag naar bedrijfs- en kantoorruimten bij het regionale bedrijfsleven. De uitslag van het onderzoek kan ook een antwoord geven op de vraag of een regionaal bedrijventerrein in de toekomst noodzakelijk is.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij de heer R.C. Gerritsen van de Afdeling Ruimtelijke ontwikkeling en beheer van de gemeente Lopik, tel. 0348-559953.