Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg , 24-08-2010

Inbreker pakt krant van bezorger aan

TILBURG: Een krantenbezorger is vanmorgen omstreeks 05.30 uur
geconfronteerd op de Renkumlaan met een woninginbreker. De bezorger zag dat op een adres waar hij de krant in de brievenbus wilde doen, de voordeur open staan. In de deuropening stond de vermoedelijke inbreker. Het ging om een persoon met bivakmuts op en handschoenen aan die de krant aanpakte.

De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de dader. Het is nog niet duidelijk wat er weggenomen is. De inbreker had het slot van de voordeur geforceerd. In dezelfde woning werd op 26 juli jl. ook al een inbraak gepleegd. Toen werd onder meer een televisie gestolen.

Controles leveren arrestaties op voor inbrekersgereedschap en rijden zonder rijbewijs

TILBURG: De politie heeft vannacht omstreeks 05.00 uur op de Ringbaan Zuid een 30-jarige Tilburger aangehouden omdat hij inbrekerswerktuigen bij zich had. Agenten zagen de man uit bosschages van het Leijpark komen. Hij bleek onder meer een zaag, een waterpomptang, een
steenknipper en ander handgereedschap bij zich te hebben. Het 's nachts bij zich hebben van dergelijk gereedschap is in Tilburg verboden ingevolge de APV.

MOERGESTEL: Agenten hebben vannacht op de Sonman een auto gecontroleerd met daarin vijf inzittenden. De bestuurder, een 22-jarige Tilburger bleek geen rijbewijs te hebben. Hij werd daarvoor aangehouden. Twee andere inzittenden hadden geen enkele ID-bewijs bij zich. Ook zij, Tilburgers van 16 en 21 jaar, werden aangehouden. De controle van de auto volgde in het kader van tegenhouden van inbraken.

Vlam in de pan

GOIRLE: De brandweer is vannacht omstreeks 02.30 uur in actie moeten komen op een adres aan de Maalsteen. Daar bleek dat in een woning een pan die op het vuur stond, vlam had gevat. De bewoner had er al een kleed overheen gegooid. Brandweerlieden hebben pan en kleed verwijderd uit de woning.

Auteur
Willem van Hoojdonk

Laatst gewijzigd 24-08-2010 11:05 | © Regio Midden en West Brabant |