Meer dan alleen een VIP op de Canton Fair 24/08/2010 10:46

PR Newswire

GUANGZHOU, China, August 24, 2010 /PRNewswire/ --
Ieder jaar trekt de Canton Fair talloze handelsorganisaties en commerciële instellingen uit de hele wereld aan om succes uit te wisselen met elkaar en met hun Chinese tegenhangers. Tijdens hun verblijf hier kunnen de belangrijkere deelnemers, net zoals de trouwere gasten van de Fair over de jaren, gratis gebruik maken van de VIP-lounge die de attente organisatoren voor hen hebben ingericht.

De VIP-leden vinden deze dienst een van de belangrijke pluspunten van de Fair. Dat wil niet zeggen dat ze niet terug zouden komen als er geen VIP-lounge zou zijn, maar wel dat de lounge iets is dat de tweejaarlijkse bijeenkomst op een hoger plan zet dan de rest. Als de leden niet bezig zijn om spelveranderende zakelijke transacties vast te leggen, dan kunnen ze zich ontspannen in de lounge en genieten van een gratis lunch of diverse internationale keukens, vrijelijk surfen op het internet, of gewoon even helemaal niets doen tussen de geur van talloze planten en bloemen. Of misschien is het wel de plek waar de belangrijkste zaken worden gedaan, die de Fair de moeite waard maken.

De VIP-lounge is voor meer dan alleen de VIP's. Het is bedoeld voor de echte zwaargewichten, die de meeste inzicht hebben in hun specifieke markt. De organisatoren weten dit en dit wordt daarom ook weerspiegeld in de dienstverlening. Zelfs de medewerkers in de VIP-lounge zijn graag bereid om aan de behoefte van de besten van de besten uit de wereld tegemoet te komen.

Het is niet verbazingwekkend dat een recent onderzoek heeft aangetoond dat minstens 60 procent van de leden bijna 100 procent tevreden was met de VIP-dienst. Dit is geen kleine prestatie voor de organisatoren, want het eisenpakket van de VIP's van de Canton Fair is wellicht een van de uitgebreidste ter wereld.

Mw. Mayumi Wakazono van het Tokai-Japan Trade Center zegt: "De lounge was erg elegant en we waren ook aangenaam verrast door de bediening." Mw. Uta Schwietzer van de Kamer van Koophandel en Industrie voor Brazilië-China reageerde ook zo positief, samen met een groot aantal anderen. Men was het met elkaar eens dat deze VIP-service een van de vele redenen is dat ze de Canton Fair niet willen missen.

Dhr. Xiaoying Wu, +86-20-8913-8628






-