Boutique HummBee heeft eigen webwinkel


BERLICUM, 20100824 -- HummBee.com staat online. De webshop is ontworpen en gerealiseerd door XIB uit Berlicum. HummBee is een boutique die kwalitatief goede kinderkleding verkoopt. Daarbij staan betrouwbaarheid en eerlijkheid voorop. Deze filosofie is te herkennen in de nieuwe webshop, waar eenvoudig en snel geshopt kan worden en vervolgens gemakkelijk via overschrijving, internetkassa of Paypal betaald kan worden.

Kleding van HummBee
HummBee.com is de online kinderkleding winkel voor lieve baby's of stoere kids. Daarnaast is in de webshop ook een assortiment heren- en dameskleding te vinden. Ook voor schoenen, ondergoed en leuke accessoires bent u bij HummBee.com aan het juiste adres. Dankzij de productfilter in iedere categorie verloopt het zoeken eenvoudig en snel. De meeste producten heeft HummBee geïmporteerd uit Amerika. De winkel wordt wekelijks bijgevuld, wat een goede reden is om de shop goed in de gaten te houden!

Complete service
HummBee hecht veel waarde aan een snelle en goede verzending van het aangekochte product. Vaak is het pakketje binnen een dag bezorgd. Bij iedere bestelling op HummBee.com krijgt de klant een presentje. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een kraamcadeautje in een mooie cadeauverpakking op te laten sturen.





Ingezonden persbericht