Politie Zeeland


---

1452-2010 Rijbewijzen ingevorderd, Wolphaartsdijk
Op de Muidenweg bij Wolphaartsdijk werden maandagmiddag de rijbewijzen van twee Middelburgse motorrijders van 23 en 25 jaar ingevorderd, omdat ze veel te hard reden.
Er werden snelheden gemeten van 149 tot zo'n 180 km/h. Op de Muidenweg geldt een maximumsnelheid van 80 km/h.

1453-2010 Winkeldiefstal in Goes
In een kledingwinkel in de Lange Vorststraat in Goes werden maandagmiddag twee 17-jarige meisjes uit de gemeente Goes aangehouden door het personeel en overgedragen aan de politie.
De meisjes wilden met gestolen kleding de winkel verlaten, maar bij het zien van het personeel hebben ze de kleding in een hokje gelegd. Ze zijn daarna aangehouden voor poging diefstal en overgedragen aan de politie. Een van de twee bekende ook in een andere zaak enkele kledingstukken te hebben gestolen. De kleding gaat retour naar de winkels, echter sommige kledingstukken zijn onverkoopbaar geworden door het afhalen van de labels.

1454-2010 Botsing in Kruiningen
Op de 1e Vlietweg in Kruingen kwamen maandagmiddag twee vrouwen op de fiets met elkaar in botsing.
De vrouwen van 73 en 77 jaar, beiden uit Krabbendijke, waren samen op de fiets onderweg. De 77-jarige vrouw wilde afslaan richting een fruitkraam aan de 1ste Vlietweg, maar de 73-jarige reed rechtdoor. Beiden kwamen ten val, de 73-jarige vrouw raakte gewond en moest naar het ziekenhuis. Daar bleek zij een gebroken sleutelbeen en een scheurtje in de schedel te hebben. De andere fietsster bleef ongedeerd.

1455-2010 Verkeersongeval in Lewedorp
Op de kruising Postweg / Oude Kraaijertsedijk in Lewedorp kwam maandagmiddag een 50-jarige motorrijder uit Goes ten val nadat hij was uigeweken voor een 79-jarige plaatsgenote op de fiets.
De vrouw wilde op de fiets Postweg oversteken en zag motorfiets over het hoofd. De man remde, week naar links uit en kwam hierbij ten val. Of hij letsel heeft opgelopen is onbekend. De vrouw bleef ongedeerd.

1456-2010 Inbraken in caravans in Renesse
Maandag werden op een camping aan de Hoogenboomlaan in Renssse twee caravans opengebroken.
Er werd een raam geopend en binnen werd alles doorzocht. Uit beide caravans werd een onbekend geldbedrag gestolen.





Politie Zeeland